Hirdetés

További 3D-s konvertált filmek a Disney-től

|

Az átkonvertált Oroszlánkirálynak hatalmas sikere volt odakünn, a Disney pedig rövid népünnepélyt követően más klasszikusokról is úgy döntött, hogy feláldozza a kamu 3D oltárán.

Hirdetés

80 millió dollár ütötte a markát a stúdiónak az amerikai Oroszlánkirály 3D-s verziójának hadba küldésével, így döntésük értelmében továbbra is vásznon maradt - a hazai megjelenésről most sem tudni. A Disney az oroszlános sikeren felbuzdúlva újabb gyalogokat indít el az újbóli megvalósulás mézes-mázos útján, tehát A szépség és a szörnyeteg, A kis hableány, a Némó nyomában és a Szörny Rt. csak a kezdet. A két régebbi cím 2012-ben kerül kiadásra, míg a két utóbbi átcsúszik a 2013-as évre. Élnék egy vitaindító lehetőséggel: kellenek nekünk átkonvertált mesék a moziban vagy több értelme van eredetiben, otthon nézni?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.