Hirdetés

További sorozatokkal és filmekkel bővül az Aang legendája világa

|

Az első produkció egy egész estés alkotás lesz.

Hirdetés

A 2005 és 2008 között futott animációs sorozat, a rendkívül népszerű Avatár - Aang legendája már egy szintén elismert folytatást (Korra legendája) és M. Night Shyamalan jóvoltából egy katasztrofális élőszereplős filmet is inspirált, azonban ez messze nem az út vége: hamarosan további szériákkal és egész estés filmekkel bővül az idomárok világa.

Hirdetés

A Nickelodeon az este folyamán bejelentette, hogy egy új részleget indít a szervezetén belül Avatar Studios néven, ami értelemszerűen az Aang legendája világához tartozó produkciókat fejlesztene az elkövetkező években, sorozatokat és filmeket egyaránt. A csapatot pedig az eredeti készítőpáros, Michael DiMartino és Bryan Konietzko vezeti, akik pár hónapja kreatív konfliktusok okán hagyták ott a Netflixen készülő élőszereplős sorozatot, melyben egészen addig showrunnerekként vettek részt.

Az Avatar Studios első projektje egy animációs mozifilm lesz, amiről bár egyelőre semmilyen részletet nem fedtek fel, de a munkálatokba már idén szeretnének belevágni. A tervek szerint a készülő produkció elérhető lesz a Nickelodeon platformján, a Paramount+ streamingszolgáltatón, meg nem nevezett külsős platformokon és a filmszínházakban egyaránt. A jövőben természetesen több új tartalomra is számíthatunk, de konkrétan még ezekről sem esett szó.

"Nehéz elhinni, hogy már 16 év telt el azóta, hogy megalkottuk az Avatár - Aang legendáját. De ennyi idő után is, még mindig rengeteg olyan történet és időszak van Aang világában, amiről szívesen mesélnénk többet is. Szerencsések vagyunk, amiért az elkötelezett rajongók tábora egyre gyarapodik, akik legalább annyira élvezik az Avatarverzum felfedezését, mint mi magunk"

- olvasható Konietzko és DiMartino közleményében.

A hazai rajongóknak különösen örömteli időszak ez, elvégre hamarosan képregényekben is tovább követhetjük Aang legendáját, szintén az eredeti alkotópáros tollából. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.