Hirdetés

Továbbra is van esély a Pókember spinoff filmekre

|

Hirdetés

Butaság volt azt hinni, hogy Pókember újabb rebootjával jó időre elhalnak a spinoff filmekről való híresztelések! A Marvel és a Sony koprodukciójában készülő új Pókember kalandokról egyelőre csak a következőket tudjuk: Tom Holland játssza a hálószövő hőst, az Amerika Kapitány 3-ban mutatkozik be a karakter, valamint 2017-től egy új Pókember-trilógia veszi kezdetét. Bár a Csodálatos Pókember franchise nagyban szőtte a terveit, hogy egymaga is egy univerzumot építsen fel, ez végül végleg dugába dőlt a Marvel és a Sony kiegyezésével. Azonban az új Pókembernek is meg lehetnek a saját maga spinoff filmjei, legalábbis Kevin Feige, a Marvel Stúdió fejese egyáltalán nem zárta ki ennek a lehetőségét. A fanok újabban Spider-Gwen történetét szeretnék leginkább a vásznon látni, amihez már rajongói előzetes is készült a héten. Bár Feige és társai állítólag még nem látták az előzetest, az eddigi visszhang van annyira pozitív, hogy gondolkodóba ejtse idővel a Marvel vezetőit. Azonban egyelőre a Marvel és a Sony teljes erővel a 2017-es Pókember filmen dolgoznak, és valószínűleg csak azután fordulhat komolyra a szó a spinoffokat - Spider-Gwent vagy a korábban pletykált Sinister Sixet - illetően, ha Tom Holland sikeresen belopja magát a nézők és a kritikusok szívébe. Mit gondoltok, elviselne a Marvel filmes univerzum önmagában egy kisebbet, ami csak Pókemberre és az ellenségeire fókuszálna?  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.