Hirdetés

Toy Story 4 - A Pixar mégis elkészíti?

|

A Pixar pályafutásának egyik legjobbját hozta össze a Toy Story 3 tekintetében, a mese lezárását pedig az is könnyes szemmel nézte végig, aki hétköznaponként csak egy szikla.

Hirdetés

A harmadik epizód kiadása után gyorsan le is szögezte a stúdió, hogy nem kívánnak több részt készíteni Toy Story névvel, ehelyett más projektekre koncentrálnak. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy mégis elkészülhet az a bizonyos negyedik rész, legalábbis Woody szinkronhangja, Tom Hanks szerint. Hanks jelenleg hatalmas marketingben van legújabb filmje, a Larry Crowne kapcsán így jó barátságot ápol a sajtóval és a BBC News meg is kérdezte tőle, hogy lesz-e Toy Story 4 Hanks némi hebegés után beismerte, hogy dolgoznak rajta. Nem vagyok benen biztos, hogy Tom komolyan gondolta-e, de ha mégis, akkor sokaknak csalódást okozhat a Pixar a rókabőr elmélettel: kezdjenek új ötleteket, mint a Brave...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.