Hirdetés

Toy Story Hawaiian Vacation - Így fest majd

|

A Pixar korábban megígérte, hogy készít egy vicces kiadást Hawaiian Vacation címmel a Toy Story 3-hoz, melyben Barbie és Ken közös vakációját mosolyoghatjuk végig.

Hirdetés

A Verdák 2 külföldi premierje előtt fog debütálni a hat perces rövidfilm és a fenti képet kaptuk kedvcsinálóként a végigtekintéséhez. A sztoriban Woody (Tom Hanks), Buzz (Tim Allen) és a többi Toy Story karakter szervez egy lenyűgöző vakációt Ken (Michael Keaton) és Barbie (Jodi Benson) számára, de nem megy minden olyan könnyen, ahogyan azt várják. A hat perces rövidfilm nyilván megtekinthető lesz hamarosan online is, amint ez megtörténik, megmutatjuk nektek a végeredményt mi is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.