Hirdetés

The Do-Over trailer - Adam Sandler ismét a Netflixen akciózik

|

Hirdetés

A tavalyi év egyik legrosszabb filmjével, a Pixellel sokakat felhergelt Adam Sandler (beleértve a játékosokat is), így nem csodálkoztunk rajta, hogy kis híján újabb Arany Málna díjjal gazdagodott az idén és az sem meglepő, hogy a színész a bukta után a Netflixre disszidált. A négy filmre szóló együttműködés első fejezete, az Aljas nyolcasra és a Hét mesterlövészre hajazó The Ridiculous 6 már tavaly decemberben bemutatkozott, most pedig befutott a következő projekt, a The Do-Over előzetese is. Sandler ezúttal egy bankigazgatót alakít, akinek az élete a feje tetejére áll, amikor egy régi barátja (David Spade) ráveszi őt, hogy játsszák el a halálukat és kezdjenek új életet. Ha úgy hallatszik, mint egy Sandler film és úgy is néz ki, mint egy Sandler film, akkor az valószínűleg tényleg egy Sandler film, de mindenki döntse el, hogy ez számára pozitívum vagy negatívum. A trailer alapján nekünk egyelőre az utóbbi. https://www.youtube.com/watch?v=12A5mW8PPys A Netflixen május 27-én debütáló The Do-Over rendezését az a Steven Brill végezte, aki Sandlerrel korábban már két alkalommal is dolgozott együtt (Sátánka, A kismenő), míg a forgatókönyvet Kevin Barnett (Elhajlási engedély, Agyő, nagy ő) és Chris Pappas (Unhitched) írták.

the-do-over-adam-sandler-david-spade
A mellékszereplők között olyan ismerős arcokat találunk, mint Paula Patton (Mission: Impossible - Fantom protokoll, Warcraft: A kezdetek, 2 kaliber), Kathryn Hahn (Walter Mitty titkos élete, Családi üzelmek), Luis Guzmán (Narcos, Erőnek erejével, Utazás a rejtélyes szigetre), Michael Chiklis (Kemény zsaruk, Fantasztikus Négyes, Gotham), Sean Astin (A Gyűrűk Ura-trilógia, The Strain - A kór, Az 50 első randi) és Nick Swardson (Ne szórakozz Zohannal!, Kellékfeleség, Nagyfiúk 2).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.