Hirdetés

Traileren a Bosszúállók fémtáskás Blu-ray gyűjteménye

|

Előzetesen mutatkozik be a Marvel Bosszúállók gyűjteménye, ami láttán a legtöbb rajongó állát a földön kell keresni - impozáns és lenyűgöző egyszerre a Blu-ray formátumra szabott fémtáskás kiadás.

Hirdetés

A The Marvel Cinematic Universe: Phase One névre hallgató Blu-ray gyűjtemény a Bosszúállók legfőbb megtestesülése lesz, hiszen hasonlóa fenséges kiadást már rég láthattunk. A Marvel kitett magáért, a díszdobozban a következőket találhatjuk (mindegyik film Blu-ray és Blu-ray 3D-ben egyaránt jelen van): Bosszúállók, Amerika kapitány: Az első bosszúálló, Thor, Vasember 2, A hihetetlen Hulk és egy bónusz lemez "The Phase One Archives" címen. A rendkívül különleges díszdoboz szeptember 25-én kerül kiadásra külföldön 219 dollárért, valószínűleg Magyarországon nem forgalmazzák majd, de a kitartó rajongók betudják majd szerezni külföldről. Természetesen a Bosszúállók "sima" DVD és Blu-ray kiadásban megtalálható lesz a hazai piacon is, augusztus 29-től számítva.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.