Hirdetés

Traileren a Büszkeség és balítélet meg a zombik

|

Hirdetés

Egy olyan hatalmas elborultság látott napvilágot néhány évvel ezelőtt Seth Grahame-Smith (Abraham Lincoln, a vámpírvadász) tollából, ami Jane Austen világhírű regényét, a Büszkeség és balítéletet vette alapul, és az angol kisasszonyok világát elárasztotta zombikkal. Nem is csoda, hogy a sok rémfigurából éppen rájuk esett a választás, hiszen élőhalott barátaink igencsak reneszánszukat élik mostanában. Mivel minden zombifilm alapanyag sokat ér manapság, erre a regényre is egyből ráharaptak, és már itt is az első, egyperces trailere a jövőre érkező filmverziónak. A film a leírás szerint egy kosztümös dráma és egy kickass akciófilm keveréke lesz, amit biztos nem mondhat el magáról sok alkotás. Egy klasszikus szerelmi történetet fog elmesélni, ami egy csipetnyi apokalipszissel van fűszerezve, így hőseink az ijedtség után a kemény küzdelem felé veszik az irányt. Lily James alakítja Lizzy-t, akit romantikus viszony fog fűzni Mr. Darcyhoz. Őt ezúttal Sam Riley visz a vászonra. Rájuk, és Lizzy testvéreire hárul a feladat, hogy elhárítsák a zombivírus és annak áldozatai okozta veszélyt. Burr Steers (Megint 17, Charlie St. Cloud halála és élete) ül a rendezői székben, aki mindenkit biztosított arról, hogy a Büszkeség és balítélet meg a zombik nem a nevettetésre fog rámenni, hanem komolyra akarja fordítani a szót.

Az volt az ötlet, hogy a Büszkeség és balítéletet behelyezzük egy alternatív világba, ahol aztán mindent komolyan kell venni. Nem próbál meg kikacsintani a nézőre.
Lily James, Sam Riley, Bella Heathcote, Douglas Booth, Jack Huston, és Matt Smith alkotják majd a színészgárdát, melyhez Charles Dance és Lena Headey is becsatlakozik a Trónok harca kedvelőinek örömére. A film jövőre, Valentin napra fog kijönni a stúdió fekete humorának köszönhetően. https://www.youtube.com/watch?v=VcTBj7e4k80  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.