Hirdetés

Traileren Jude Law Dom Hemingwaye

|

A Lionsgate kiadta Dom Hemingway című bűnügyi vígjáték előzetesét, melynek címszerepét Jude Law kapta, mellette pedig olyan színészek teszik tiszteletüket mint Demian Bechir, Richard Grant és Emilia Clarke.

Hirdetés

A történetről: Jude Law Dom Hemingwayt alakítja, aki tizenkét év börtön után újra összejön bűntársával Dickievel (Grant), hogy begyűjtse a jussát amiért tartotta a száját és megvédte a főnökét Mr. Fontainet (Bechir). Egy halálközeli élmény után, Dom próbál kapcsolatba lépni a tőle elidegenedett lányával (Clarke), de hamarosan visszakerül ez egyetlen életformába amit ismer, és azon van hogy rendezze a végső adósságát.
A filmet Richard Shepard rendezi és jövő év április 4.-én kerül az amerikai mozikba. Az előzetest megtalálod a folytatásban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.