Hirdetés

Trailert kapott a Sikoly sorozat

|

Hirdetés

A hétvégén zajlott le az MTV Movie Awards, ahol az MTV és a Dimension TV bemutatta a Sikoly sorozat első kedvcsinálóját, valamint két további promóciós videót. A Wes Craven nevével fémjelzett Sikoly filmek mára-már kultikusnak tekinthetőek, azonban az MTV nem egy folytatást, előzményt vagy rebootot pénzel, hanem egy sorozatot, amihez Cravennek ugyan nem sok köze van, mivel egy kevésbé ismert név, egy bizonyos Jamie Travis (Simlis spinék, Carter nyomában) készítette a pilotot. A hivatalos közlemény szerint a Sikoly sorozatban mindenkinek vannak titkai és mindenki hazudik, ezért mikor egy vírusvideó felkerül a YouTube-ra, hamarosan problémákat okoz a Lakewood tinédzsereinek, ugyanis egy gyilkosság katalizátoraként szolgál, amely megbolygatja a város viharos múltját is. https://www.youtube.com/watch?v=qqzgSjZQlLo A Sikoly sorozat kevésbé ismert neveket vonultat fel, de azért nézzük őket egyesével: Bex Taylor-Klaus (A zöld íjász, A titkok könyvtára, Gyilkosság, Gátlástalanok), Willa Fitzgerald (Luxusdoki), John Karna , Connor Weil (Sharknado), Carlson Young (True Blood, A liga), Tracey Middendorf (Beverly Hills 92210, 24, Mission: Impossible III, Gengszterkorzó), Bobby Campo (A végső állomás, Being Human, Audrey), Tom Maden (Vásott szülők, Egy kis csúsztatás) és Amadeus Serafini. https://www.youtube.com/watch?v=2zDydMGoUkY https://www.youtube.com/watch?v=Jdj_gO7gYGI Az első évadot tíz epizódosra tervezték, a premier június harmincadikán lesz. Figyelemmel követitek majd?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.