Hirdetés

Transformers 4 - A Hasbro mindenképp szeretné

|

Michael Bay nyilatkozataiban kifejtette, hogy végképp szakított a Transformers sorozattal, de a Hasbro és a Paramount Pictures nem így gondolja és tesz is az ügy érdekében!

Hirdetés

A Hasbro elnöke, Brian Goldner jelentette be a nagyérdeműnek, hogy a Paramount Pictures-szel karöltve tárgyalásokat folytatnak Steven Spielberg producerrel és Michael Bay rendezővel a Transformers folytatásáról, így a negyedik és ötödik rész elkészítéséről. A stúdiók a két részt egyszerre szeretnék leforgattatni, ráadásul a korábbi pletyka, miszerint Jason Statham lehet a főszereplő, újra felröppent. Goldner még hozzá tette, hogy a Transformers 4-et egy új trilógia kezdődarabjának szánják és mindenképp elkészítik. Az elnök azt is megígérte, hogy a következő hónapok során többet tud majd mondani és be is számol a fejleményekről. Isten óvjon mindannyiunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.