Hirdetés

Transformers 4 - Autobotok

|

Mint azt már tudjuk, Michael Bay folytatja a szériát és dobott is néhány képet a kocsikról amik majd robotként fognak zúzni a filmben.

Hirdetés

Az egyik ilyen szépség a 2.4 milló dollárt kóstáló, 1200 lóerős Bugatti ami ezzel a fekete-világoskék megjelenéssel igazán jól mutat. A másik kocsink a Chevrolet C7 Corvette Stingray. Ilyen kocsiként gurult az előző két részben Sideswipe, szóval vélhetően itt is róla van szó, csupán a modell kapott egy kis turbózást és átfestették. Korábban a Bugatti Smokescreen alapjaként szolgált, csak úgy mint Jazz és ikertestvére Ricochet is ilyen autobot. Azt, hogy valójában melyik Transformer tűnik majd fel még nem tudni. Végül pedig Optimus Prime új kamionja is megtekinthető. A film 2014 júniusában érkezik, főbb szerepekben Mark Wahlberg, Nicola Peltz és Jack Reynor. (képekért katt tovább)

Update: érkezett egy új kép, ezúttal Bumblebee, vagyis magyarul Űrdongó mutatja meg magát autóformában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.