Hirdetés

Transformers 4 - Bay utolsó rendezése a témában?

|

Kissé álszent hírről kell beszámolnunk nektek, ugyanis Michael Bay azt mondta egy interjúban, hogy a Transformers negyedik epizódját követően nem fog több Transformers filmet rendezni.

Hirdetés

Vajon hol hallottuk mi már ezt? Bizony, a Transformers 3 után Bay bácsi kikötötte, hogy nem hajlandó több robotos filmet ledirigálni, akkor sem, ha minden kötél szakad. Végül a Paramount meglengetett számára pár zöldhasút, amivel pénzeli a kisebb költségvetésű Pain & Gain projektjét, és lássanak csodát, egyből beadta a derekát az akciómogul. Most a Transformers 4 esetében újra azt nyilatkozta Bay, amit a harmadik után: ő ugyan nem fog többet rendezni, és egyébként is a negyedik egyedi és remek lesz, mert kapunk új külsejű robotokat, és a korábbi stáb közül senki sem tér majd vissza. A Transformers 4 forgatókönyvét Ehren Kruger írja, a tervezett premier 2014. június 29. A mai szlenget felhasználva csak annyit tennék hozzá: Michael Bay, Y U NO TELL THE TRUTH?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.