Hirdetés

Transformers 4 - Casting teljes gőzerővel

|

Múlt héten a Paramount és Michael Bay bejelentette, hogy Mark Wahlberg aláírt a Transformers 4-re, azonban további szereplőválogatás szükséges a többi hely betöltéséhez.

Hirdetés

Ma kiderült, hogy több ifjú is meghallgatásra kerül, hogy elnyerjen két szerepet a filmből: az egyik Mark Wahlberg lánya, a másik az ő autóversenyző barátja... ismerős karakterek a korábbi pletykált sztoriból? A héten a következő fiatalembereket tesztelik az autóversenyző barát szerepére: Hunter Parrish (Nancy ül a fűben, Elveszett), Luke Grimes (Elrabolva 2, Testvérek), Landon Liboiron (Terra Nova), Brenton Thwaites (Otthonunk, SLiDE) és Jack Reynor (Dollhouse), míg a női karaktert Nicola Peltz (Az utolsó léghajlító) vagy Isabelle Cornish (Otthonunk), Abbie Cornish testvére alakíthatja. A stúdió állítóla három filmre szóló szerződést irathat alá a szerencsés színésszel/színésznővel, ami azt engedi feltételezni, hogy nem csupán Transformers 4 lesz, de máris egy újabb trilógiát szeretne a Paramount. A forgatókönyvet Ehren Kruger (Transformers 2-3, A kör 1-2) írta, a rendezést Michael "Action Man" Bay vállalta, a film pedig 2014. június 29-én kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.