Hirdetés

Transformers 4 - Így néz ki az új Optimus Prime

|

A Hasbro és a Paramount kiadtak egy új promóciós posztert a Transformers: Age of Extinction című negyedik epizóddal kapcsolatban, amelyen az Autobotok vezére, a megújult Optimus látható.

Hirdetés

Michael Bay korábban egyértelműen a tudtunkra adta, hogy Optimus Prime átalakításra kerül, tehát nem csupán a film, hanem a robot formája is kap egyfajta rebootot, amit magunk is megnézhetünk a folytatásban található poszteren. A Transformers: Age of Extinction 2014. június 27-én érkezik Mark Wahlberg, Nicola Peltz, Jack Raynor, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Bingbing Li és T.J. Miller szereplésével. Nektek hogy tetszik az új Optimus?

Update: a jelek szerint ez egy rajongói poszter, ennek ellenére valóban mutatósan néz ki.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.