Hirdetés

Transformers 4 - Ismerős arc cameozik?

|

Michael Bay negyedszerre is megpróbálkozik azzal, hogy még több jelenetben láthassunk robbanást, nem is beszélve arról, hogy ismét háttérbe szorítaná a robotokat.

Hirdetés

A soron következő Transformers epizód forgatkönyvét újfent Ehren Kruger jegyzi, de a főszereplő karakterére véletlenül sem Shia LaBeouf térhet vissza, hanem Mark Wahlberg, akivel nagyon összemelegedett a rendező a Pain & Gain forgatásán. Az első információk alapján a Transformers 4 négy teljes évvel a harmadik fejezet cselekményei után játszódik, egy teljesen új szereplőgárdával. A casting rostáján eddig Mark Wahlberg és Jack Reynor jutott át, de a The Hollywood Reporter legutóbbi értesülései alapján egy a korábbi részekből ismert arc is felbukkanhat egy-két jelenet erejéig a negyedik részben, méghozzá a Josh Duhamel alakította William Lennox kapitány. Bővebb részleteket nem igazán hallhattunk az üggyel kapcsolatban, de állítólag Bay a közelmúltban beszélt a színésszel, hogy gratulálhasson neki újszülött gyermekéhez. Szó szót követett, majd Bay megemlítette neki azt a lehetőséget, miszerint az ő karakterének felbukkanása hídalná át a régi és új filmek közti szakadékot. Josh Duhamel mindenesetre rendkívül hálás a rendezőnek, hiszen mint egy friss interjúban azt maga is közölte, a Transformers megváltoztatta a karrierjét, az életét és nagyon sokat köszönhet ennek a három filmnek. Ti szívesen látnátok őt a Transformers 4-ben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.