Hirdetés

Transformers 4 - Középiskolás lány lesz a főszereplő?

|

Azt már megerősítette Michael Bay is, hogy Shia LaBeauf semmilyen módon nem fog visszatérni a Transformers negyedik részére, helyette új főszereplőt kellett találni a film élére. Talán már meg is van?

Hirdetés

A Spoiler TV információi alapján a Michael Bay által dirigált Transformers 4 női főszereplővel erősít majd, méghozzá egy középiskolában végzős női karakterre számíthatunk, de fontos szerepet kap autóversenyző pasija is, mely szerepekre már gőzerővel keresik a megfelelő színészeket. Az imént elhangzottakat tessenek pletykaként kezelni, de ha igaz, akkor majd kideürl, hogy mindebből mi sülhet ki és Bay mennyire mélyen tudja sárba tiporni a Transformers nevet, azt nem tudni, de azt igen, hogy a forgatókönyvet (ahogyan Bay fekete komédiás filmjét, a Pain & Gain szkriptjét is) Ehren Kruger jegyzi. Voltak találgatások arról is, hogy Jason Statham lehetne a főszereplő, de a színész kicsit túl öreg ahhoz, hogy egy középiskolás lány barátja legyen. A Transformers 4 2014. június 27-én kerülhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.