Hirdetés

Transformers 4 - Már forognak a Dinobotos jelenetek?

|

Egy ideje már forog a Transformers 4, hiszen képeket és videót is kaptunk róla, ám ezúttal egészen másról van szó, hiszen több forrás is tudni véli, hogy Chicagóban a Dinobotok jeleneteit veszik fel.

Hirdetés

Bár sem a Paramount Pictures, sem Michael Bay nem erősítette meg soha, hogy a filmben szerepelnek majd a Dinobotok is, de rengeteg pletykát hallhattunk már róla és most a ComingSoon értesülései szerint a minap Chicagóban (McCormick Place) elkezdték forgatni a Dinobotos jeleneteket, de konkrét információkat nem tettek közzé. A főbb szerepekben Mark Wahlberg, Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Li Bingbing és T.J. Miller, a külföldi premier pedig 2014. június 27.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.