Hirdetés

Transformers 4 - Mark Wahlberg esélyes a főszerepre

|

Néhány héttel ezelőtt az a pletyka terjengett, hogy Michael Bay annyira meg volt elégedve Mark Wahlberggel a Pain & Gain forgatásán, hogy kinézte magának a Transformers 4 főszerepére is.

Hirdetés

Bay gyorsan reagált a pletykákra és kifejtette, hogy valóban együtt fog dolgozni a jövőben a színésszel, de az nem a Transformers 4 lesz, hanem egy más, eleddig titkos projekt. Nos, a legújabb híreket látva úgy tűnik, hogy Bay változtatott az elképzelésén, mivel látta, hogy az összes filmes honlap azzal van tele, hogy Mark Wahlberg lehetne a Transformers 4 főhőse, így elgondolkozott a dolgon és rögtön posztolt is egy választ a pletykákra, méghozzá Halloweenkor, azonban szinte mindenki átsiklott felette, mígnem a Comicbookmovie.com meg nem találta. Az üzenet tartalma nem más volt, minthogy Bay elgondolkozott Wahlberg jó teljesítményén, ráadásul össze is barátkoztak és egyébként is közösen terveznek egy újabb filmet, ezért elgondolkozik azon, hogy felkérje a Transformers 4 főszerepére, tehát remek ötletet adtak az internetes pletykák számára. A Transformers 4 2014. június 29-re van belőve és addig még rengeteg pletykát kaphatunk, szinte naponta érkeznek. Örülünk, Vincent?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.