Hirdetés

Transformers 4 - Mark Wahlberg nem fog benne szerepelni

|

Korábban felvetődött a pletyka, hogy bár nem főszereplőként, de egy mellékkarakter képében feltűnhet a Transformers negyedik részében Mark Wahlberg is, azonban a rendező reagált a pletykára.

Hirdetés

Adta magát a dolog, hogy miután Bay lerendezte a fekete humorú vígjátéknak számító Pain & Gain című projektet, az egyik főszereplőt alakító Mark Wahlberg-et viszi magával a Transformers 4-be is, több pletyka is felvetődött és szólt erről a lehetőségről. A szóbeszédet maga Michael Bay cáfolta minap, miszerint nem a Transformers negyedik részével kapcsolatban tárgyalt a színésszel, hanem egy teljesen más projekt megvalósítását beszélték meg. Bay nem vitatja azonban a korábbi, sztorit érintő információt, miszerint a film középpontjában egy 18 éves, középiskolás lény és annak huszas éveiben járó, autóversenyző barátja állna. Valószínűleg hasonló lesz a felállás, mint a korábbi Transformers részekben, miszerint a főbb szerepekre kevésbé ismert fiatalokat szervez Bay, míg a mellékszerepekre bejáratott hollywoodi színészeket (akár csak John Turturro, Jon Voight, Patrick Dempsey, Alan Tudyk, Ken Jeong és John Malkovich). A Transformers 4 tervezett premierje 2014. június 27.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.