Hirdetés

Transformers 4 - Michael "akció" Bay beadta a derekát

|

Ennyi volt, Michael Bay nem bírta tovább az őt győzködő stúdió nyomását és megvonva vállát számára és a rajongók számára is értékes üzletet kötött a Paramoun-tal.

Hirdetés

A Paramount egyik legjobb fejőstehene a Transformers sorozat és hatalmas bevételi forrástól esnének el, ha kiesne Bay robotos művelete a képből, ezért visszautasíthatatlan ajánlatot tettek Bay pajtásnak: finanszírozzák a kisebb költségvetésű Pain & Gain című horror-vígjátékát, cserébe (és rengeteg pénzért) elkészíti a Transformers negyedik részét is. Bay nagyon közel áll hozzá, hogy aláírja a szerződést, valószínűleg meg is fogja tenni. Ha így lesz, legelőször a Pain & Gain kerül műsorra, így a TF4-et legkorábban 2012 második felében kezdhetné el forgatni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.