Hirdetés

Transformers 4 - Michael Bay és Shia LaBeouf visszatér?

|

Legalábbis ebben reménykedik és erről pletykálkodik a Transformers trilógia egyik szereplője, a katonát alakító Tyrese Gibson, aki nagyon bizakodó a negyedik résszel kapcsolatban.

Hirdetés

Ritkán mondok ilyet, de a Transformers 3 esetében Fetának kellett igazat adjak és valóban borzasztó lezárást kaptunk végeredményül. Ennek ellenére hiszek benne, hogy egy másik rendezővel (legutóbb Steven Spielberg-ről beszéltek) új irányt vehet a Transformers név és a látvány mellett kidolgozottabb hátteret is kapunk. Tyrese Gibson azonban nem ebben bízik, szerinte Michael Bay és Shia LaBeouf vissza fog térni a Transformers negyedik részére is, csak kicsit pihenniük kell. Elmondása szerint lehet, hogy szükség lesz pár évre, de az emberek szeretik ezt a franchise-t szerte a világon és szeretnék újra élvezni a robotok küzdelmeit. Michael Bay az első film után azt nyilatkozta, hogy addig fog a rendezői székben csücsülni, míg a rajongók többet és többet akarnak látni a munkájából. A Transformers 3 világszerte több, mint 1 milliárd dollárt hozott, így a nézők tuti látni szeretnének még robotokká alakuló verdákat, és mindenki tudja, hogy a Paramount Pictures nem hagy csak úgy veszni egy olyan arany tojást tojó tyúkot, mint a Transformers széria....

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.