Hirdetés

Transformers 4 - Michael Bay mindent tagad

|

A Hasbro és a Paramount mindenképpen szeretné összehozni a Transformers negyedik részét, ha nem az előző három rész rendezőjével, akkor valószínűleg nélküle. De ő mit reagált?

Hirdetés

Ugyanis a különböző honlapok állították, hogy a Paramount és a Hasbro már meg is kezdte a tárgyalást a produceri poszton levő Spielberg-gel és a rendezőként tevékenykedő Michael Bay-jel, ám utóbbi elmondása szerint erről szó sincs. Bay szerint senki sem kereste meg őt a negyedik és ötödik rész ötletével, ő mindenről a médiából értesült. Bay ezen kívül még hozzátette azt is, hogy jelenleg nem szeretne nagy költségvetésű filmbe kezdeni, helyette elkészíti a kisebb produkciónak számító Pain and Gain című alkotást. Ezek szerint a Bad Boys 3 még várat magára...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.