Hirdetés

Transformers 4 - Michael Bay nyilatkozata

|

A legtöbb ember már a Transformers 3-ban is csalódott, ennek ellenére a bevételi mutatók kedvezőek voltak, tehát jöhet a negyedik rész, szintén Michael Bay elképzelésében.

Hirdetés

Nyílt titoknak számít, hogy Michael Bay két dolog miatt mondott igent a Transformers 4 megrendezésére: először is a temérdek pénz és robbanószer miatt, másodszorra a Pain & Gain című fekete humorú vígjáték finanszírozásáért. Bay most úgy látta jónak, ha megmagyarázza, hogy miért is vállalta el a Transformers 4 dirigálását. A rendező elárulta, hogy a stúdió lépése miatt döntött így: a Paramount bejelentette, hogy újra akarja kezdeni a Transformers szériát, mire Bay fejéhez kapott, hogy valaki majd jól elcseszi azt, amit ő gondosan felépített, ezért úgy döntött, hogy még utoljára (vajon hányszor hallottuk már ezt?) elkészíti az aktuális epizódot, de rengeteg mindent megváltoztat rajta, hogy a többi rész már erre tudjon építeni. Bay kimondatlanul azt is megerősítette, hogy a Transformers 4 nem nem reboot lesz, hiszen ott folytatják a sztorit, ahol abbahagyták (Chicago városában) és ezt szánják kiinduló pontnak. Megnyugodott mindenki, ugye?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.