Hirdetés

Transformers 4 - Shia Labeouf 18 millióért harcolna a robotok ellen

|

Iparági hírek szerint készen áll Shia LaBeouf, hogy negyedszer is harcba szálljon az alakváltó robotok ellen, de van egy apró kikötése: 18 millió dollárt kér a Transformers 4-ért.

Hirdetés

A fiatal sztár korábban azt mondta, többé nem szeretne szuperprodukciókban szerepelni, ezért kiszáll a Transformers-sorozatból, és inkább kis költségvetésű művészfilmekben kamatoztatja tehetségét. Ám úgy tűnik, van az a pénz, amiért hajlandó meggondolni magát. A 18 millió egyébként nem is olyan sok, hiszen csak 3 millióval több, mint amennyit a Transformers 3-ért kapott. A színész sajtósa utóbb cáfolta, hogy LaBeouf a gázsiról tárgyalna a robotos franchise producereivel, egyben azt is, hogy ügyfele valaha is bármi rosszat mondott volna a sok robbanást és kevés párbeszédet felvonultató filmekről. Egyben azt is kijelentette, hogy Shia nem a várható javadalmazás, hanem művészi érték alapján választ filmszerepeket. A negyedik Transformers-filmnek egyébként még címe sincs, csak az alkotók biztosak, azaz a Steven Spielberg a legfontosabb producer, és szokás szerint Michael Bay rendezi. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.