Hirdetés

Ezen a néven kerül mozikba a Transformers 5

|

Egy rövid ízelítő végén lelepleződött a Transformers 5 hivatalos címe, amit a rendező, Michael Bay is kommentált.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Hasbro és a Paramount időről-időre beszámolnak az általuk létrehozott Transformers írószoba fejleményeiről, rengeteg még a kérdőjel a következő Transformers filmmel kapcsolatban. Egyet viszont már lehúzhatunk a listáról, ugyanis a franchise hivatalos közösségi csatornáin leleplezték az újságírók által csak Transformers 5-nek becézett epizód végleges nevét. 

Hirdetés

A Transformers: A kihalás kora eseményeit folytató új mozi címe Transformers: The Last Knight lesz, amit az alábbi teaser vezet fel Optimusra fókuszálva, aki a kísérő szöveg szerint már készen áll a harcra:

Calling all #Autobots: Optimus Prime is ready for battle. Are you? #transformers

Transformers (@transformersmovie) által közzétett videó,

Egy Twitter-bejegyzésben az akciófilm rendezője, Michael Bay is megerősítette az elnevezést, valamint hozzátette, hogy a Transformers: The Last Knight forgatása ezen a héten veszi kezdetét Kubában. A stábról jelenleg annyit tudni, hogy Mark Wahlberg visszatér majd Cade Yeager szerepében, őt pedig Jerrod Carmichael és Isabela Moner egészítik ki. A tervezett premier 2017. június 23. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.