Hirdetés

Transformers 5 - Az első infók a sztoriról

|

Hirdetés

Michael Bay rendezi az ötödik részt, tudjátok úgy, mint legutóbb, hogy ez már tényleg az utolsó, meg különben is vannak más projektjei, amivel foglalkozni szeretne, például a 13 Hours: The Secter Soldie of Benghazi. Jelenleg ezen dolgozik nagy erőkkel, és amíg nem mutatják be, Bay teljesen erre fókuszál. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a Transformers filmen senki nem ügyködik, hisz van egy univerzum, amit fel kell építeni. Az írószoba Aktiva Godsman vezetésével épp ezt a feladatot látja el. Nemrég elkapták Mark Ryant (Röptűz és Vesztegzár hangja) egy hosszabb interjúra, aki kicsit beszélt az elképzeléseikről, amire feltehetőleg Bay és a stúdió is rábólint. A legújabb történet két irányba fog haladni, vagyis két szálon futnak majd az események. Az egyik a negyedikben felvezetett Cade Yeager (Mark Wahlberg) és a dinóbotok, akiknek meg kell menteniük a világot néhány Autobottal egy azonnali fenyegetéstől. Mindeközben Optimus elindul, hogy megkeresse az alkotóit (ezt is bedobták az előző részben, amikor Vesztegzár hajóján volt), a "Quintessons"-tEz a második szál lesz az alapja az elkövetkezendő spin-offoknak, ami főleg az Autobotok és az Álcák harcára koncentrál, valamint Optimus találkozni fog a hatalmas Transformerrel, Unicronnal. Itt egy olyan film kezd alakulni, ami kizárólag animált lesz, nem tartalmaz (elméletben) földi jeleneteket vagy embereket.

Mark Wahlberg már megerősítette, hogy van érvényes szerződése az ötödik filmre és biztosan szerepelni fog benne. Egyes pletykák szerint ez azt is jelentheti, hogy a "The Beast Wars" nagyvászonra költözik. Aztán nem szabad megfeledkezni egy lehetséges G.I. Joe crossoverről sem. A producer Lorenzo di Bonaventura nem zárkózik el az ötlettől:
Azt gondolom, hogy később lehetséges, de biztos, hogy nem a közeljövőben... Egyelőre nem is beszédtéma. Mindkét esetben rengeteg más sztorit szeretnénk elmesélni. Majd eljöhet a pillanat, amikor mindenki azt mondja: "Tudod mit? Itt az idő, hogy összehozzuk a kettőt!" Akkor meg fogjuk csinálni, de jelenleg elég erősek önállóan is.
A forgatást a következő év első felében tervezik elkezdeni, hogy minden elkészülhessen a 2017-es bemutatóra. Mark Ryan elmondta, hogy ez nem azt jelenti, hogy ő akkor lesz foglalt, mert neki teljesen más a beosztása van és megint másik karakternek adhatja a hangját. Ezúttal bőven a Transformerek kora előtti karakterekre szeretnék helyezni a hangsúlyt. Van még szufla ebben a szériában? Vagy már csakis a játékok eladásáról van szó? Mit gondoltok az univerzum elég újítás lesz?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.