Hirdetés

Transformers: The Last Knight - kard villan az új poszteren

|

Menő poszterrel jelentkezett a Transformers 5. része.

Hirdetés

Folytatódik a Transformers: The Last Knight marketing kampánya, jelen esetben egy új poszterrel. A rendezői székbe ötödjére is visszatér Michael Bay, a főszerep pedig az előző részben megismert Cade Yaeger-é lesz, akit Mark Wahlberg alakít, habár azt sem bánnánk, ha csupán mellékszereplőnek tűnne a Transformerek mellett.

Hirdetés

A poszterre egyébként egy szavunk sem lehet, hiszen elképesztően menő stílusban készült. Az előtérben a csatára kész Optimus Prime-ot láthatjuk, a háttérben pedig hát... valamiket. Csak reménykedni tudunk abban, hogy a képen látható stílus, ami eltér a korábbi filmekétől, a végső alkotásra is jellemző lesz, hiszen jó lenne valami újat látni a Transformers filmektől.

A The Last Knight történetéről egyelőre szinte semmit sem tudunk. Miután a Transformers: A kihalás kora hatalmas sikernek bizonyult világszerte 1,1 milliárdos bevételével, a Paramount összehozott egy írói szobát Akiva Goldsman (A Da Vinci-kód, Én, a robot) vezetésével, akiknek az volt a feladatuk, hogy tervezzék meg a Transformers univerzum jövőjét, folytatásokkal és spinoffokkal együtt. Szóval a következő filmtől nem csupán azt várhatjuk, hogy tovább meséli Cade Yaeger történetét, hanem tovább bővíti a Transformers franchiset is, és új kapukat nyit meg jövőbeli filmek alkotások előtt.

A Transformers: The Last Knight 2017. június 23-án érkezik a mozikba. Főbb szerepekben még Josh Duhamel, Tyrese Gibson és Anthony Hopkins.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.