Hirdetés

Transformers: Az utolsó lovag - kulisszák mögé visz az új IMAX videó

|

A Paramount Pictures és az IMAX összehozott egy klippet, ami a legújabb Transformers film kulisszái mögé barangol.

Hirdetés

A Transformers: Az utolsó lovagban visszatér az előző részből megismert Cade Yeager a főszerepeben, Mark Wahlberg alakításában. Mellette viszontláthatjuk Josh Duhamel-t Lennox alezredesként, Tyrese Gibson-t mint Robert Epps, Stanley Tucci-t Joshua Joyce szerepében, valamint az újként csatlakozó Isabela Moner-t, aki a film női főszerepét tudhatja magáénak. Jerrod Carmichael-re, Laura Haddock-ra, illetve Santiago Cabre-ra szintén jutott egy-egy karakter, akárcsak Liam Carrigan-re, aki mágát Artúr királyt fogja alakítani.

Hirdetés

Természetesen egy Transformer filmnek elsősorban a robotokról kell(ene) szólnia így olyan autobotok térnek vissza, mint Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound, Crosshairs, Hot Rod és Sqweeks, az álcák táborát pedig Megatron, Barricade és Onslaught erősítik.

Michael Bay újfent visszatér a rendezői székben, és ezúttal Art Marcum és Matt Holloway (Vasember), valamint Ken Nolan (A sólyom végveszélyben) forgatókönyve alapján dolgozhat. A Transformers: Az utolsó lovag 2017. június 23-án érkezik a mozikba, azonban korántsem ez lesz az utolsó robotos mozi, hiszen 2018-ra már egy Bumblebee spin-off is ki van tűzve, 2019-re pedig a Transformers 6.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.