Hirdetés

Transformers: A kihalás kora - Poszter

|

Most, hogy megkaptuk az új Transformers film előzetesét, a Paramount Pictures egy IMAX posztert is közzétett Michael Bay soron következő robot akciójához.

Hirdetés

Ezúttal Mark Wahlberg veszi át a főszerepet a széria legújabb filmjében, ami tulajdonképpen inkább rebootolja a Bay féle franchiset. Whalberg karaktere egy ócskavas kamiont vásárol amit tervei szerint szépen kipofoz, ám a felújítás közben rájön, hogy valójában egy Transformerre bukkant évekkel a Chicagoi csata után. Ezt követően a kormány célpontjává válik, és a történet előrehaladtával mégtöbb Autobot illetve Dinobot is meg fog jelenni. Arra hogy mind ezt a vásznon is megcsodálhassuk még várnunk kell egészen június 26.-ig, de addig is itt egy badass poszter amit a folytatásban megnézhettek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.