Hirdetés

Transformers: Age of Extinction - Időuzatás a sztoriban?

|

Újabb Transformers 4 pletykát kaptunk, ami könnyen lehet, hogy igaz is, hiszen a film gyártási partnere, a Hasbro képviselője mondott pár szót a Michael Bay rendezte mozi történetéről.

Hirdetés

Miután legutóbb a Paramount bejelentette a Transformers 4 pontos címét, most a Hasbro hozakodott elő pár érdekességgel, ugyanis a cég képviselője, bizonyos Erc Nyman látott már egy tíz perces felvételt Michael Bay filmjéből és elárulta, hogy a teljesen új sztori érkezik a Transformers 4-gyel, amelyben 65 millió évvel a teremtés előtt járunk. Az Autobotok összeofognak a... (nem mondta el, hogy kikkel) azért, hogy szembeszálljanak egy új ellenséggel és megmentsék a Földet. A képviselő által említett videó még nem bukkant fel a neten, de azt legalább megtudtuk tőle, hogy a dínók korában is megfordulnak majd hőseink a történetben, ami egyértelműen azt jelenti, hogy jönnek a Dinobotok. Lehetséges, hogy időutazásnak lehetünk szemtanúi? Akárhogy is legyen, a Transformers filmeket nem a történetükért nézzük, az akció és a látvány pedig vélhetően rendben lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.