Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - A legelső kritika!

|

Másfél hónappal a hazai megjelenés előtt egy szerencsés flótás külföldön máris kipróbálhatta a filmet teljes valójában és nem volt rest exkluzív meglátásait sorokba önteni.

Hirdetés

Külföldön ráadásul július elsején kerül csak forgalmazásba a harmadik Transformers őrület, de az AICN munkatársa, Capone felfoghatatlan módon sokkal korábban tudósíthat róla, mint bárki más. Gyanús a dolog, mivel rendkívül pozitív szavakról van szó, lehetséges, hogy a stúdió keze van a dologban a kedvezőbb fogadtatásért? Akármi is az igazság, Capone szuperlatívuszokban beszélt, mint pl. "A Transformers harmadik fejezetének utolsó órájában szinte elfelejtettem levegőt venni - egyszerűen nincs olyan pillanat, amikor esélyem nyílna rá"; "Meglepett a film sebessége, hatalmas energiát fektettek a sztoriba, az alakításokba, az ötletelésbe" és "Egy szolíd óra alatt Bay és a CGI-kreálta robot haverjai teljesen leamortizálják Chicago városát". Pontszámot nem adott a kritikára Capone, de határozottan 90% felettire tippelném az értékelését. Vajon tényleg ennyire odatette magát Bay úr?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.