Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Bay nyilatkozik

|

Az MTV fenegyerekei elbeszélgettek bővebben is a Transformers franchise megalapítójával, a fő robbanószergyáros Michael Bay-jel, aki érdekes megvilágításba helyezte a Dark of the Moon-t.

Hirdetés

Bay leginkább a Sólyom végveszélyben című filmhez hasonlította a harmadik Transformers részt: "Azt hiszem összehoztunk egy jobb sztorit. Epikus lesz, és nem a sivatagban, hanem városban játszódik. Ez kicsit olyan, mint a Sólyom végveszélyben, a mi kis csapatunk a város hőseivé válnak." Emlékezzünk rá, Bay azt ígérte, hogy sokkal komolyabb hangvételű záró akkordot kapunk kézhez, ahol több lesz a komoly jelenet, mint a humoros. A Transformers: Dark of the Moon június 30-ra várható idehaza Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Josh Duhamel és Tyrese Gibson játékával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.