Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Bemutatkozik Sokkoló

|

Megatron pusztulásával újabb főellenfél, egy erős nemezis kell Optimus-nak és bandájának, a harmadik Transformers-ben feltűnő Sokkoló pedig minden kétséget kizáróan alkalmas erre!

Hirdetés

A kép kattintásra giga méretű lesz!

Friss kép szivárgott ki Sokkolóról, aki Megatron mellett a második legerősebb Álca, igazi vezérnek született "egyéniség". Régebben Cybertron uralkodója volt, ám azóta fogságban tartják Csernobil alatt. Kiszabadulva börtönéből eszeveszett pusztításba és bosszúmenetelbe kezd, ráadásul ezt alátámasztva egy hatalmas tankká képes átalakulni. Sokkoló (eredeti nevén Shockwave) eredeti szinkronját Frank Welker adja. A Transformers 3 június 29-én várható a hazai mozik palettáján!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.