Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Így néz ki Megatron

|

Még október folyamán kezdett el terjengeni az a pletyka, hogy Megatron sokkal komolyabb kinézettel lesz felvértezve a harmadik részben, a mostani forgatási kép is ezt bizonyítja.

Hirdetés

Megatron ezúttal jóval szakadárabb, badass stílust vesz fel, amivel valószínűleg újra megnyeri a gonosz vezérek iránt rajongó filmőrülteket, beleértve engem is. A Transformers: Dark of the Moon 2011. július elsején érkezik a hazai mozikba, továbbra is Michael Bay rendezésében, Shia LaBeouf, Rosie Huntington-Whiteley, Hugo Weaving (Megatron hangja), Peter Cullen (Optimus hangja), Josh Duhamel, John Malkovich, Ken Jeong, Tyrese Gibson és Patrick Dempsey szereplésével. A szinkronos előzetest erre érdemes keresni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.