Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Sentinel Prime hangja Spock lesz!

|

Sentinel Prime-ot legutóbb megismerhettétek, most tovább növeljük a bemutatására szánt szótagszámokat, kiderült egy s más Optimus elődjéről!

Hirdetés

Többek között az is, hogy ő volt Optimus elődje, de ennél fontosabb tény, hogy végre megkapta a maga szinkronhangját is Leonard Nimoy személyében. Az úriembernek volt már érkezése a Transformes sorozathoz, 1986-ban az animációs Transformers: The Movie-ban ő szólaltatta meg Galvatron-t. Nimoy egyébként igazi öreg róka a szakmában: ő volt az eredeti Star Trek Spock-ja, de részt vett az Armageddon-ban, szinkronizálta az Atlantiszt és találkozhatunk vele a The Hobbit első és második részében is. Az Entertainment Weekly továbbá közzétette, hogy Sentinel Prime alakja egy tűzpiros tűzoltóautó, de olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Sentinel nem vesz részt a csatában, hanem az embereknek segít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.