Hirdetés

Transformers: Dark of the Moon - Újabb robotok

|

Legutóbb sokkoló beköszönéséhez volt szerencsénk, ezúttal pedig Roadbuster, Leadfoot és Topspin kapott esélyt arra, hogy bemutatkozzon két héttel a hazai premier előtt.

Hirdetés

A haveri társaságban már tűkön ülve várjuk az itthoni premiert, hogy még aznap ellátogathassunk rá és jól megírjam nektek a megírnivalót, de addig sem lankad a Paramount figyelme és sorra adja ki a Transformers 3 anyagokat. Most épp három új robot bannerét sasolhatjuk végig - Roadbuster állítólag Útszaggató néven fut majd, Leadfoot Padlógáz lesz, Top Spin pedig Dugóhúzó címen kerül a történelembe. Michael Bay állítólagos utolsó Transformers filmje az előzetesek alapján minden eddiginél nagyobbat üt majd és végre komolyabbra veszik a figurát. Több, mint két órás látványorgia vár ránk, addig is érjük be az alábbi és fenti robotokkal.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.