Hirdetés

Transformers - Folytatásokat és mellékszálakat tervez a Paramount

|

Hirdetés

A manapság olyannyira népszerű univerzumépítésbe beszállt a Paramount Pictures is, méghozzá nem is akármilyen franchise-zal, ugyanis a Deadline szerint folytatásokat és spin-of epizódokat terveznek birtokukban lévő a Transformers-hez. A Paramount állítólag azt reméli, hogy a Transformers filmekkel fel tudja majd venni a versenyt a LucasFilm Star Wars univerzumával. Ennek érdekében Akiva Goldsman forgatókönyvírót ültetik össze Michael Bay rendezővel, valamint Steven Spielberg és Lorenzo di Bonaventura producerekkel, hogy közös erővel kigondolják a több részből álló Transformers folytatást, továbbá a potenciális spin-off filmeket. A Deadline ugyanakkor arra is kitér, hogy Goldsman nem fogja egyik epizód szkriptjét sem szállítani, az ő feladata az írók felkutatása és felügyelete lesz. A folytatás élén ismét Michael Bay foglalhat majd helyet, de jelenleg még a 13 Hours névre hallgató bengázi drámáján dolgozik. Valószínűleg Mark Wahlberg is visszatér majd, legutóbb legalábbis azt nyilatkozta, hogy csinál még pár Transformers filmet. A legutóbbi rész, a Transformers: A kihalás kora csak egymagában több mint 1 milliárdot kaszált világszerte, míg a négy fejezet összesen 3.7 milliárd dollárt fialt a stúdiónak eddig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.