Hirdetés

Transformers - Nagypályás írók készítik az univerzumot

|

Hirdetés

A Transformers, pontosabban a Paramount Pictures úgy döntött, hogy ők is beszállnak az univerzum építős dologba, mert az piszkosul jó üzlet így sokkal eredetibb és érdekesebb folytatásokkal tudnának előállni. Ezért összeállítottak egy "író szobát", ahogy a sorozatoknál szokás, hogy ötleteljenek és összehozzanak valami nagyot. Mivel a Transformers-ről van szó, nem is akárkiket toboroztak össze: Steven S. DeKnight (Daredevil, Spartacus), Robert Kirkman (The Walking Dead), Art Marcum & Matt Holloway (Vasember), Zak Penn (Tűzgyűrű 2), Jeff Pinkner (A csodálatos Pókember 2), Andrew Barrer és Gabriel Ferrari (Hangya), Christina Hodson, Lindsey Beer, Ken Nolan (Sólyom végveszélyben) és Geneva Robertson-Dorsett. Magát az ötödik részt azonban Akiva Goldsman és Jeff Pinkner fogja írni, és Michael Bay minden bizonnyal visszatér rendezni, miután befejezte a 13 Hours munkálatait. Steven S. DeKnight épp a Daredevil legújabb szezonját promózza, így megkérdezték arról is hogy haladnak a dolgok a Transformersnél.

Csodálatos dolog volt, ahol egy mozifilm a tévé egyik legjobb elemét használta fel, és összehozta ezeket az embereket, hogy létrehozzunk valami nagyszerűt. Elképesztő élmény volt. Aktiva Godsman fantasztikus volt és Jeff Pinkner, aki segít neki írni az ötödik részt, fenomenális volt. Zak Penn... egy terem tele, brilliáns, vicces és bámulatos emberekkel. Mi pedig együtt tölthettünk két és fél hetet a világ legjobb írói szobájában, amit valaha láttam. A Paramount kihozta magából a legjobbat. Szédületes volt! Nevettünk és vicceltünk és történeteket meséltünk és kitaláltuk a sztorit.
Mindegyikünknek van egy saját filmötlete, bár még nem tiszta, hogy is fog ez alakulni, vagy melyikük elképzelése lesz a nyerő. DeKnight sem akart többet elárulni, de elmesélte mi történt, amikor Steven Spielberg bement, hogy nézze, hogyan dolgoznak.
Fantasztikus élmény volt, az egyik legjobb, amikor Steven Spielberg beugrott, csak egy kicsit leülni és beszélgetni, és meghallgatni min dolgozunk. Mindenki rettentően izgatott lett tőle.
Nem a Paramount az egyetlen, akik így közelítik meg filmjeiket. James Cameron hasonlót hozott össze az Avatar folytatásokhoz, és a Universal is egy közös szörnyes univerzumon dolgozik Alex Kurtzman (Szemfényvesztők, Star Trek Sötétségben) és Chris Morgan (Fast & Furious 6, 47 Ronin) vezetésével.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.