Hirdetés

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a Netflixre készülő Transformers-sorozatot

|

Az anime stílusban készült sorozat az alakváltók bukásának eddig nem ismert eredetét fogja elmesélni.

Hirdetés

Alig több mint egy éve számoltunk be róla, miszerint a Hasbro és a Netflix egyesíti erőit, hogy a Rooster Teeth produkciós céggel, valamint a Polygon Picturesszel karöltve egy a Transformersek eredetére koncentráló sorozattal helyezhessék új alapokra a háborúzó óriásrobotok történetét. 

Hirdetés

Az azóta eltelt időben szinte semmit nem tudtunk meg a projektről, azonban nemrégiben a New York Toy Fair 2020 játék kiállításon a Hasbro bemutatta a Transformers: War For Cybertron Trilogy névre keresztelt sorozat első felvonását, ami a Siege, azaz Ostrom nevet kapta. A hat egyenként 22 perces hosszúságú anime stílusban készült epizódban nyomon követhetjük majd, hogyan tör ki az egész Cybertront felemésztő és rengeteg áldozatot követelő polgárháború, valamint végre jobban megismerhetjük a későbbi Optimus Fővezér és Megatron személyiségét, akik bármennyire is álljanak ellentétes oldalakon, mindkettejüket ugyanaz a cél vezérli. Hogy megmentsék szülőbolygójukat a biztos pusztulástól. 

A széria szinkronhangjai közt sajnálatos módon ezúttal nem találjuk meg a legendás Peter Cullent, aki a kezdetek óta szinte egybeforrt Optimus figurájával, így a későbbi Autobot fővezért ezúttal Jake Foushee fogja megszólaltatni, míg Megatronnak Jason Marnocha kölcsönözte az orgánumát. Továbbá a Netflix egyelőre nem közölte a premier pontos időpontját, így az előzetes végén be kell érnünk egy "Hamarosan" felirattal, ami feltehetően arra enged következtetni, hogy a 2020-ra datált bemutató már tényleg nincsen cybertroni távolságokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.