Hirdetés

Transformers - Saját filmet kaphat Űrdongó

|

Hirdetés

Kicsit olyan érzésünk van, mintha a Paramount Pictures vérszemet kapott volna és a kezdeti "építsünk Transformers univerzumot" terv kezd egyre inkább elfajulni. A folytatás és a nemrég említett eredetsztori mellett úgy tűnik, hogy egy mellékszálat is kaphatunk, méghozzá a közönségkedvenc Űrdongóval (Bumblebee) a főszerepben. A Hasbro elnöke, Brian Goldner a Global Consumer Conference 2015-ön hintette el, hogy Űrdongó saját mellékszálat kaphat, ugyanis olyan kulcskarakterekre szeretnének koncentrálni a Transformers spin-off filmekben, amiket imád a világ. A sárga Camaróvá átalakuló Autobotért pedig világszerte rajonganak a gyerekek, ezért szeretnének további sztorikat mesélni róla és természetesen más karakterekről is. A Transformers Filmes Univerzumért felelős írócsapatot Akiva Goldsman fogja össze és a jelenlegi tervek szerint - már amennyit ismerünk belőlük - a Transformers 5-re, a Transformers One munkacímen futó eredetfilmre és az Űrdongó spin-offra jó eséllyel számíthatunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.