Hirdetés

Transformers: The Last Knight - Artúr király is beköszön

|

A Transformers ötödik részébe Artúr király legendáját is belekeverik és már a kellő tapasztalattal rendelkező színészt is megtalálták a szerepre.

Hirdetés

Egy ideje pletykaként keringett a hír, hogy a Transformers ötödik része, a The Last Knight, valahogy kapcsolódni fog Artúr király legendájához. Mindezt a készítők semmilyen formában nem kommentálták, annak ellenére, hogy vannak forgatási képek, amik ezt bizonyítják. Mostanra azonban itt az ideje, hogy tényként kezdjük el kezelni a dolgot, hisz a legfrissebb hírek szerint Liam Garrigan nem kisebb szerepre szerződött le, mint Artúr király.

Hirdetés

Kicsit vicces, hogy Garrigen korábban már eljátszhatta a karaktert egy sorozatban (Egyszer volt, hol nem volt), tehát senki nem kérdőjelezi meg az alkalmasságát. Nem tudom, hogy a film és a sorozat castingosai ugyanazok-e, esetleg csak ennyire királyi kiállása lenne a színésznek, bár emlékezeteim szerint Garrigan jó volt Artúr szerepében.

Erre a részre Mark Wahlberg mellett Josh Duhamel is visszatér, a filmet most aztán tényleg utoljára Michael Bay rendezi. Premierje 2017. június 23.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.