Hirdetés

Rejtélyes videóval üzen a Transformers: The Last Knight

|

A Twitteren tették közzé a Transformers: The Last Knight titkozatos vírus videóját, ami számos kérdést vet fel.

Hirdetés

A Transformers: The Last Knight a Fast and Furious 8 után szintén élt a lehetőséggel és ők is Kubában forgatnak, bár még ráérnek, hisz a premier még kicsit odébb van, kicsivel több, mint egy év múlva, 2017. június 23-án várható. Ez azonban a marketingeseket nem állíthatja meg és neki is álltak promózni a filmet Twitteren

Hirdetés

Hagytak nekünk egy titkos üzenetet, egy vírus kampány formájában:

Aki nem ért a morzéhoz, annak segítünk, ezt az üzenetet lehet kiolvasni belőle:

E I'm coming for you May 31

"E eljövök érted május 31.", vagyis kedden számíthatunk valami komolyabb dologra, talán egy első rövid teaserre, vagy a hivatalos sztorira, vagy egyéb érdekességre. Addig is jó, ha mindenki tudja, hogy nemcsak Mark Wahlberg, de Josh Duhamel is visszatér az ötödik részre, ami most aztán már tényleg a leges-legutolsó Transformers filmje lesz Michael Baynek. Jobb, ha készül mindenki, 2020-ig élvezhetjük az Autobotok és az Álcák harcát, mert a Paramount saját filmes univerzumot tervez - egy seregnyi tapasztalt íróval - a Transformersnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.