Hirdetés

Transformes 4 - 4 évvel később..

|

Múlthéten számoltunk be róla, hogy Mark Wahlberg lesz a következő Transformers film főszereplője, és Micheal Bay is visszatér a rendezői székbe. Most azonban a direktor néhány érdekességet mondott el, a következő filmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Micheal Bay a TMZ-nek adott interjújában sok érdekességről beszélt a következő Transformers filmmel kapcsolatban. Talán a legfontosabb, hogy kiderült, a film, a Transformers 3 eseményei után kapcsolódik be a sztoriba, mégpedig pontosan négy évvel a chicagói támadás után. A Transformers 4 forgatása 2013 tavaszán kezdődik, természetesen a Paramount Picturs égisze alatt készül, a produceri teendőket többek között Steven Spielberg és Lorenzo di Bonaventura látja el. A forgatókönyvet Ehren Kruger (Transformers 1-2-3, A kör 1-2, Grimm) írja, a várható premier 2014. június 27.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.