Hirdetés

Transzcendens - Johnny Depp új posztere

|

A hazánkban valószínűleg Transzcendens néven mozikba kerülő Transcendence Christopher Nolan házi operatőrének első rendezése lesz Johnny Depp főszereplésével. Ehhez új poszter dukál!

Hirdetés

Remélhetőleg a sci-fi elemeket is tartalmazó thriller eléri azt, hogy Johnny Depp ne a Karib-tenger kalózaiban tanult manírjait használja ismét, hanem valóban színészkedjen, de nem félünk attól, hogy a Christopher Nolan istállóból származó Wally Pfister ne tudna bánni a színészekkel. Főleg úgy, hogy Morgan Freeman-hez és Cillian Murphy-hez már korábban is volt szerencséje, viszont Depp, Kate Mara, Paul Bettany és Rebecca Hall még újak a számára. A filmről mindent elolvashattok itt (az első előzetes is nézhető), a folytatásban pedig a legújabb poszter kapott helyet. A Transzcendens várhatóan április 24-én jelenik meg nálunk.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.