Hirdetés

Trevorrow és Spielberg már dolgozik a Jurassic World trilógián

|

Hirdetés

Nemcsak, hogy még alig ocsúdott fel a világ a Jurassic World sikeréből, nem sokkal később már egyből be is jelentették annak folytatását, és most már az sem titok, hogy mindezt Steven Spielberg Colin Trevorrow-val karöltve egy trilógiába fogja beépíteni. Ez persze nem meglepő, ha azt vesszük, hogy az újra kinyitott dínópark az idei év legjövedelmezőbb filmje lett, sőt, a minden idők legnagyobb bevételű filmjeinek listáján a harmadik helyen áll a dobogón. A Universal Pictures elnöke így nyilatkozott a stúdió további terveiről a Jurassic filmekkel kapcsolatban:

Nincs okunk az aggodalomra. Colin Trevorrow már nagyban dolgozik a vázlaton Steven Spielberggel együtt. És már vannak ötleteik a további két filmet illetően. Ezt eredetileg is trilógiának szánták, csak mi erről nem tudtunk. De egy kellemes meglepetés lett.
Ezen már kezdettől fogva nem lehetett csodálkozni, hiszen régebben is úgy nyilatkozott a Jurassic Worldről  Trevorrow, mint egy új trilógia első felvonásáról. Sőt, még Chris Pratt is úgy poénkodott, hogy "Körülbelül úgy 38 filmre írtam alá". Ebből egyértelművé válik, hogy még a harmadik részre is nagy eséllyel visszatér, és miért is ne tenné, ha ilyen mennyiségű bevételt tud a konyhára hozni a produkció. Hacsak a felét söprik be ennek a következő résszel, akkor sincs veszélyben az esetleges lezáró rész.    
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.