Hirdetés

Triple 9 - Előzetesen a sztárgárda brutális drámája

|

Hirdetés

Nemrég napvilágot látott Az út (The Road) és a Fékezhetetlen (Lawless) rendezőjének, John Hillcoatnak legújabb thrillerjének, a Triple 9-nak az előzetese, melyet egyből a legdurvább, R-es verzióban tekinthetünk meg. A forgatókönyvet Matt Cook írta, és a történet középpontjában egy csapat tolvaj áll, akik azt tervezik, hogy megölnek egy rendőrt annak érdekében, hogy elvonják a figyelmet a tervezett rablásukról, melyet a város másik felén szeretnének véghez vinni. https://www.youtube.com/watch?v=CHlWFJhxGnA Maga az előzetes is már fantasztikusan néz ki, de ha az még nem lenne elég, a sztárgárdáért, akik szerepelnek a filmben, mindenképp megérheti befizetni. A teljesség igénye nélkül ugyanis főszerepben feltűnik Woody Harrelson, Casey Affleck, az Oscar-díjas Kate Winslet, az Oscar-díjas Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság), a The Walking Dead Darylje, Norman Reedus, a Breaking Bad Jessie Pinkmanje, Aaron Paul, Anthony Mackie (Pain & Gain), Gal Gadot (Batman v Superman), Teresa Palmer és Clifton Collins Jr. A film 2016. február 19-én nyit a mozikban.

triple-9-poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.