Hirdetés

Triple 9 Trailer - Sztárparádé a bűnügyi drámában

|

Hirdetés

Végre jobb betekintést nyerhetünk Az út és a Fékezhetetlen rendezőjének, John Hillcoatnak legújabb munkájába a Triple 9 legfrissebb előzetesben. A film egy csapatnyi rendőrről szól, akik egy Los Angelesben tomboló rablóbandát próbálnak nyakon csípni. A történet viszont korántsem ennyire fekete és fehér. Úgy fest, hogy a Triple 9-ban senkit sem ment fel egy jelvény az igazságtalan cselekedetek alól és bárkinek próbára tehetik a lojalitását. Hillcoat pedig mindezt egy kiváló színészgárdával teszi, Casey Affleckkel, Woody Harrelsonnal, Anthony Mackievel és Kate Winslettel a főszerepben. https://www.youtube.com/watch?time_continue=149&v=idPY3x3zo0Q A Triple 9 február 26-án érkezik a mozikba, ám a magyar premierről egyelőre nincs hír. Főbb szerepekben még Chiwetel Ejiofor, Aaron Paul és Norman Reedus.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.