Hirdetés

Tron 3 - 2013-ra datálva!

|

A Disney D23-as expóján a rajongók faggatták a Tron: Örökség egyik szereplőjét, Bruce Boxleitner-t, aki magát Tron-t, azaz Alan Bradley-t alakította a filmben.

Hirdetés

A rajongók arról érdeklődtek Boxleitner úrtól, hogy visszatér-e a harmadik filmben és mikor várható a trilógiává bővítés. Boxleitner szerint az előkészületek már megkezdődtek és ő is biztosan visszatér a harmadik etapban. Arra a kérdésre, hogy mikorra várhatjuk a Tron 3-at, Boxleitner csak annyit mondott egyszerű, érdes hangon: 2013. Az előzetes pletykák szerint Garrett Hedlund, Olivia Wilde és ha minden igaz, Jeff Bridges is visszatér, bár lehet csak visszaemlékezésekben. A sztoriban állítólag nagyobb szerepet kap Olivia Wilde karaktere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.