Hirdetés

Tron 3 - Joseph Kosinski benne van!

|

Vacak 170 millióból dobták össze a Tron: Örökség világát, amelyről megvan a magunk pozitív és negatív véleménye is, de összesítve a bevételeket 226 milliót ért meg az embereknek a látvány.

Hirdetés

December 22-én Lance kolléga emlékezett meg egy kitűnő kritikával, valamint 85%-os értékeléssel Joseph Kosinski rendezésről, aki a Deadline-nak elárulta minap, hogy a stúdióval karöltve szívesen elkészítené a folytatást is. A Disney-nek semmi oka sincs nemet mondani, hiszen nem hogy nullszaldós, de sikeres lett a projekt, azt híresztelik, hogy máris zöld utat kapott a folytatás és Kosinski is visszahuppanhat a neonszékből, melyből még csak nem régen szállt ki. A direktor a következőket közölte a Deadline szerkesztőjének: "A Tron: Örökség története rendkívül nyitottan záródott, Quorra, egy digitális lény átkerült a mi világunkba... Csak elképzelni tudom a lehetőségeket, amit a következő fejezet nyújthat." Ha lesz Tron 3, az biztosra vehető, hgy Olivia Wilde és Garrett Hedlund visszatér, de innen üzenjük a fejlesztőknek: több Daft Punk-ot akarunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.